ALEN

Prodhimet vendore duhet mbështetur me veprime konkrete.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Prodhimet vendore duhet mbështetur me veprime konkrete.

Që kur kam marrë pozitën e ministrit të MTI-së jam zotuar dhe angazhuar në mbështetje të prodhuesve vendor.

Pas takimeve të shumta që kam pasur me përfaqësues të bizneseve, Odave Ekonomike dhe shoqata të ndryshme, sot edhe zyrtarisht me një ftesë publike kërkojë nga institucioneve e vendit që t’i mbështesin prodhimet vendore dhe në procedurat e tenderimeve ta fusin si kriter prodhimin vendor, gjithmonë në pajtim me ligjet në fuqi.