Date:Janar 08, 2017

Projekti ” Qumështi i vendit tim” vlerësohet i qëlluar 07 01 2017

Mbështetje e fuqishme konsumit të qumështit të freskët vendor

Ministria e Bujqësisë në partneritet me Shoqatat e prodhuesve të qumështit,USAID-in dhe Agjencinë për Ushqim dhe Veterinë të Kosovës në mesin e dhjetorit të kaluar promovoi fushatën “Qumështi i vendin tim” që ka për synim shtimin konsumit të qumështit të freskët të pasterizuar. Fushata do të zgjasë deri në mesin e vitit 2017. Prodhuesit dhe përpunuesit e qumështit shprehen të kënaqur me rezultatet e para të kësaj fushate./21Media